Maak kennis met ons team

Leefstijl en preventie inspireert en verbindt. Het is onze missie om bij te dragen aan een bloeiende gezondheid, om zo jouw bloeikracht te versterken.

Bij Dokter BLOEM® kijken we verder dan alleen de klachten die je hebt. We nemen alle belangrijke onderdelen van je leefstijl mee:

Beweging, Lidmaatschappen, Ontspanning, Eten en drinken en Motieven.

 

Dat betekent dat we verschillende mensen in ons team hebben die opgeleid zijn in leefstijlgeneeskunde en met deze brede blik naar jouw klachten kijken.

Voel je vrij om met één van ons contact op te nemen. Zodat ook jij jouw bloeikracht kunt versterken.

Melanie Meijer

Melanie Meijer

Huisarts, consultatief arts integrale geneeskunde en leefstijlarts

Naast mijn werk als huisarts werk ik bij Dokter BLOEM® als consultatief arts integrale geneeskunde en leefstijlarts. Ik doe 'brede-blik consulten' om te kijken hoe mensen via hun leefstijl hun klachten kunnen beïnvloeden.

Daarnaast begeleid ik mensen met overgewicht in de Gecombineerde Leefstijl Interventie (de GLI, het 2-jarig traject voor een gezonde leefstijl en gewicht). Ook zul je mij zien bij het programma Buikpijn de Baas. Ik doe daar de intakes en maak met de cliënt het behandeltraject.

Verder ben ik lid van de Medische Adviesraad van de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging en van de Raad van Advies van de Stichting Je Leefstijl als Medicijn.

Ook ben ik Chi Neng Qigong instructeur en behandelaar EFT (Emotional Freedom Techniques).

20221115_131453 WEBSITE

Manon Tromp

Leefstijlcoach

Als leefstijlcoach bij Dokter BLOEM® werk ik aan duurzame gedragsverandering en gewichtsverlies bij de Gecombineerde Leefstijl Interventie (de GLI, het tweejarig traject voor een gezonde leefstijl en gewicht). Met ruim 20 jaar werkervaring als coach is de focus op blijvende gedragsverandering voor een gezonder leven. Met meer balans en meer genieten.

Mijn achtergrond is Human Resources met aandacht voor bewustwording en zingeving. Zo organiseerde ik jarenlang reizen naar oude krachtplekken in Engeland. De natuur is mijn inspiratiebron en een plek waar ik altijd tot rust kan komen. Daarnaast schreef ik 2 boeken, ben ik moeder en jazz zangeres.

Joost van Dongen

Joost van Dongen

Fysiotherapeut, leefstijlcoach en yogadocent

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik bij Dokter BLOEM® werkzaam als leefstijlcoach. Ik werk aan duurzame gedragsverandering en gewichtsverlies bij de Gecombineerde Leefstijl Interventie (de GLI, het 2-jarig traject voor een gezonde leefstijl en gewicht).

Graag stimuleer ik mensen om hun eerste stappen naar verandering te zetten. Wat past bij jou? Wat is haalbaar? Ik geniet van die zoektocht met elkaar.

Ook kun je mij tegenkomen bij de module Ontspanning en Beweging van de programma's Buikpijn de Baas.

Ik houd ervan om in beweging te zijn, zowel lichamelijk als innerlijk.

20200709_Nelleke Dillema 860

Nelleke Dillema

Diëtist

Als diëtist begeleid ik mensen met diabetes en met overgewicht. Daarnaast begeleid ik deelnemers aan de Gecombineerde Leefstijl Interventie (de GLI, het 2-jarig traject voor een gezonde leefstijl en gewicht). Ik neem deel aan het expertiseteam Prikkelbare Darm Syndroom.

Ik ben orthomoleculair geschoold en kijk of voeding je medicijn kan zijn.

Graag ga ik in gesprek met mensen en loop dan vaak een poosje met iemand mee bij het veranderen van leefstijl. Ik kan kritische vragen stellen en vraag graag door.

Ik ben dol op lekker eten en doe zo nu en dan een cateringklus.

Vacature Diëtist

Leefstijlkliniek Dokter BLOEM® is op zoek naar een ervaren (natuur) diëtist met een passie voor mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Heb je een Orthomoleculaire achtergrond, of interesse daarin en interesse en/of ervaring in Oervoeding, dan zijn we op zoek naar jou.

Gezondheidscentrum Vijverstaete
Piet Heinstraat 11
7202JN Zutphen